Brian Vesseur

Brian Vesseur

@b9441

Events

45

News

3k

Claps

2k

LIVE: Ferrari in Spa op koers voor eerste zege in 2019

De zomerstop in de Formule 1 is voorbij! De tweede seizoenshelft wordt geopend met de Grand Prix van België. Ferrari pakte tijdens de kwalificatie pole position én P2, de Mercedessen kwamen op 3 en 4. Max Verstappen moest genoegen nemen met de 5e plek.

LIVE | Kletsnatte baan én Verstappen op P2: chaos gegarandeerd

De Grand Prix van Duitsland staat op het programma! Het Formule 1-circus is naar de Hockenheimring afgereisd en maken zich op voor een spectaculaire race. Waarom? De Ferrari's beginnen op P10 en P20, Max Verstappen start op P2 en het belangrijkste: het is kletsnat in Duitsland! Check hier de liveblog van Sportnieuws.nl.

LIVE:

Valtteri Bottas reed zichzelf zaterdag naar pole position op het circuit van Silverstone. Dat vond zijn Mercedes-teamgenoot Lewis Hamilton niet zo leuk: hij was 0.006 seconden langzamer en kwalificeerde zich op P2. En dat terwijl het voor Hamilton in Engeland zijn thuisrace is. Max Verstappen was 2 tienden langzamer dan Bottas en start daardoor op P4. Charles Leclerc start voor Verstappen en achter Hamilton.

LIVE: Verstappen heeft nieuwe Oostenrijk-zege in vizier

De Grand Prix van Oostenrijk staat op het programma! En het zou zomaar een kansrijke GP voor Max Verstappen kunnen worden, want de Nederlander start de race op P2. Charles Leclerc was zaterdag de snelste bij de kwalificatie, Valtteri Bottas start de race op P3. Lewis Hamilton kwalificeerde zich als 2e, maar begint door een gridstraf op de 4e plek.g

LIVE: Inhaalrace voor Verstappen in Canada, Ferrari kan zegereeks Mercedes doorbreken

De 7e Grand Prix van het Formule 1-seizoen staat op het programma! Om 20:10 uur begint de GP van Canada, met Sebastian Vettel van Ferrari op pole position! Gaan we voor het eerst dit seizoen zien dat Mercedes niet wint? Max Verstappen begint vanaf P9 door wat problemen bij de kwalificatie.

LIVE: De Grand Prix van Monaco

De Grand Prix van Monaco staat op het programma! De meest uitdagende race in de Formule 1 van allemaal. Een stuurfout kan al zorgen voor uitschakeling én een Safety Car. Het belooft dus weer een compleet gekkenhuis te worden. Max Verstappen begint de race op P3.

LIVE: De Grand Prix van Spanje

De 5e Grand Prix van het seizoen staat op het programma! In Spanje begint Max Verstappen vanaf P4. Op het circuit in Barcelona strijdt hij voor zijn 2e podiumplek van het seizoen. Valtteri Bottas begint de race op pole position, Mercedes-teamgenoot Lewis Hamilton start ook op de voorste startrij. De race begint om 15:10 uur.

LIVE: De Grand Prix van China

De Grand Prix van China staat op het programma: de 1000e officiële race in de Formule 1! Max Verstappen begint op P5, maar is zeker niet kansloos tegen Ferrari en Mercedes. Valtteri Bottas pakte poleposition in Shanghai, teamgenoot Lewis Hamilton van Mercedes maakte de eerste startrij compleet.

LIVE: De Grand Prix van Bahrein

De Grand Prix van Bahrein staat op het programma in de Formule 1. Max Verstappen kent geen goede cijfers in de zandbak: pas 1 keer wist hij de race te finishen. Kan hij deze zondag wel stunten? De race start om 17:10 uur.

LIVE: De Grand Prix van Australië

Het is nog vroeg, deze zondag 17 maart, maar genoeg reden om wakker te zijn. De eerste race van het Formule 1-seizoen staat namelijk op het programma. Na de kwalificatie van zaterdag begint Max Verstappen op P4 in Australië. Lewis Hamilton pakte pole position, Mercedes was duidelijk een stuk sneller dan de rest.