Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Brabant

@webredacti98402

Events

10

News

437

Claps

0

Liveblog Dutch Design Week 2018

Laat je verleiden om ‘out of the box’ mee te ontwerpen aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Bezoek het Brabant Living Lab tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven van 20-28 oktober.

Festival van de Toekomst

Het Huis voor Brabant wordt van 27 augustus tot en met 6 september getransformeerd tot een heus festivalterrein. Er zijn meer dan 40 activiteiten waaraan je kunt deelnemen tijdens het Festival van de Toekomst.

Brabant Living Lab | Delta Innovation Days

Het Brabant Living Lab op de Delta Innovation Days van 18 - 21 mei in Bergen op Zoom.

Koningsdag

Op Koningsdag, donderdag 27 april 2017, viert Tilburg feest met de koninklijke familie.

Opening JADS

Officiële opening Jheronimus Academy of Data Science door Koningin Máxima op 1 december 2016 in 's-Hertogenbosch

Heel Brabant Juicht

Tijdens het 'Groots met een zachte G' concert van Guus Meeuwis op 9 juni in het Philips Stadion in Eindhoven komen alle Rio-gangers op het podium, waar een vol stadion hen samen met Guus Meeuwis uitzwaait en succes wenst.

Dag van de Brabantse Omgevingsvisie

Tijdens deze eerste Dag van de Brabantse Omgevingsvisie 'dromen' we samen met een brede groep stakeholders over het Brabant van de toekomst. De droomfase is de eerste fase. Daarna volgen denken, durven en doen. Dromen doen we 12 mei 2016 samen met inhoudelijke en strategische experts van gemeenten, waterschappen en provincie. Maar ook met andere partners die graag meedenken over het Brabant van de toekomst. Zo vinden we de bouwstenen nodig zijn voor de Omgevingsvisie.

Koninklijk bezoek Brabantse Wal

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima bezoeken achtereenvolgens de gemeenten Woensdrecht, Bergen op Zoom en Rucphen. Volg hier live het bezoek.

Uitslagenavond

Open dag provinciehuis

Zaterdag 14 maart opent het provinciehuis aan de Brabantlaan in ’s-Hertogenbosch haar deuren voor alle Brabanders. De Open dag in het provinciehuis is van 10.00 uur tot 16.00 uur.